Club Brugge mod FC Porto Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Club Brugge skal op imod FC Porto på onsdag i en duel på Jan Breydel Stadion. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Club Brugge er fortsat uden nederlag med 10 points for deres første fire Champions League kampe i denne sæson. De har kursen sat mod at gå videre fra gruppespillet, og skal bruge en sejr for at udfordre førstepladsen. Denne er stadig en mulighed før denne kamp i femte runde.

Når det kommer til mål, er Club Brugge ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Porto ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Club Brugge mod FC Porto Optakt

Club Brugge er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 3-0 over Anderlecht samt St.Truiden. Serien blev dog bremset mod Union St.Gilloise i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Club Brugge vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 8mål, men lukkede også 11 ind.

I deres seneste tre kampe formåede FC Porto først at banke Portimonense med 0-2. Herefter nedlagde de også Bayer Leverkusen med 0-3, inden stimen stoppede mod Benfica, der vandt en 0-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt FC Porto to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 6 mål.

Såvel Club Brugge som FC Porto har spillet en del målfattige kampe i den senere tid. Når de så oveni købet tørner sammen, skal vi næppe forvente målregn over Jan Breydel Stadion i den kommende runde.

Facts og finurligheder for Club Brugge v FC Porto.

  • Club Brugge har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Club Brugge scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Club Brugge har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Club Brugge vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Club Brugge i 7 af de seneste 9 kampe
  • FC Porto scorede i 29 af deres seneste 31 udekampe
  • FC Porto scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • FC Porto vandt deres seneste 4 kampe
  • FC Porto har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • FC Porto har ikke tabt deres seneste 5 kampe

Club Brugge vs FC Porto – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Club Brugge, når de skal i aktion mod FC Porto.

Clinton Mata og Cyle Larin er alle ude af truppen, som Club Brugge tager imod FC Porto med på Jan Breydel Stadion.

FC Porto har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Joao Mario og Pepe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Porto, når de drager til Jan Breydel Stadion.

Club Brugge mod FC Porto – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. Club Brugge går til kampen mod FC Porto med en 1-0-2 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Club Brugge og FC Porto.

Club Brugge mod FC Porto Spiltips

Kamal Sowah har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Club Brugge satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Porto kigger til gengæld mod Mehdi Taremi i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Champions League.

Club Brugge har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 8sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 1 kastede nederlag af sig. FC Porto vandt 7af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 1uafgjort og tabte 2gange i denne stime. Club Brugge var i stand til at vinde 6 deres seneste kampe på Jan Breydel Stadion uden at indkassere mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Club Brugge præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens FC Porto snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Club Brugges sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som FC Porto spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.