Colombia mod Brasilien i FIFA VM runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Colombia kan før kampen den kommende søndag fremvise en placering som nummer 16 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Brasilien, der kigger på kampen fra en plads som nummer 2. Som nummer 5 har Colombia formået at skrabe 13 point sammen for 9 kampe. Med 24 point har Brasilien for 9 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i FIFA VM.

Colombia vs Brasilien stats and analysis

Mens Colombia kun kan gøre sig håb om at pynte rent kosmetisk på det endelige resultat, har gæsterne alt på spil. Brasilien skal brugen en sejr for at holde sig inde i kampen om en mulig VM-billet.

Nøgletal for Colombia og Brasilien.

  • Colombia er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Colombia har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Colombia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Colombia har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • Brasilien har vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Brasilien har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Brasilien er ubesejret i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • Brasilien har vundet i seneste 11 af 12 kampe.

Form Colombia vs Brasilien

Colombia drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Colombia, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Colombia virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Peru, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 1-1 mod Bolivia, hvorpå Chile blev besejret 3-1.

Brasilien er på rekordjagt.

Brasilien går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Brasilien stadig af en smule mere værdi på oddset end Colombia. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 3.80, hvorimod udesejren giver 2.00 på oddset.

Colombia v Brasilien Indbyrdes historik

Brasilien vandt 2-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio Olimpico Nilton Santos i juni 2021 i FIFA VM. Bookmakerne har Colombia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Colombia26% chance for at banke Brasilien. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Brasilien udbetaler 2.00 i gevinst på oddset for en sejr. Colombia møder Brasilien med en historik imellem klubberne, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i FIFA VM. Af de seneste 10 kampe mellem Colombia og Brasilien kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Colombia og Brasilien befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 5 på søndag.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på undefined. Han er topscorer for Colombia med undefined mål for sæsonen og præsterede desuden undefined i de seneste seks kampe.

Brasilien krydser til gengæld fingre for, at undefined kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på undefined mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede undefined i de seneste seks.