Colombia skal have slettet nullet mod Paraguay

Colombia går ind til kampen på tirsdag som nummer 16 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Paraguay kommer med en rangering som nummer 38. 

Colombia er placeret som nummer 5 i tabellen med 16 point efter 13 kampe. Paraguay ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 12 point ovenpå deres 13 opgør.

Colombia v Paraguay statistik og historik

Førstepladsen er optaget og ikke til at røre, men ellers er alt fortsat åbent. En sejr giver selvfølgelig både Colombia og Paraguay en favorabel position i den videre færd. Uafgjort holder kampen om en mulig VM-billet brandvarm.

Når det kommer til mål, er Colombia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. 

Paraguay er lettere tamme i øjeblikket, hvad mål angår, da de bare nåede frem til 5 mål i deres foregående 10 kampe. Det er et gennemsnit på 0.5 mål pr. kamp, hvor de også indkasserede 15 gange. Med andre ord lukker de 1.5 mål ind i snit i øjeblikket. De præsterede at holde modparten fra fadet 2 gange i denne serie.

Nøgletal for Colombia og Paraguay.

  • Colombia ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Colombia er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Colombia kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Colombia kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Paraguay har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Paraguay ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Paraguay har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Paraguay ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Form Colombia møder Paraguay

Colombia drømmer om mere.

Colombia er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Det er ikke helt skidt for Colombia, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Brasilien, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Ecuador, før de desværre tabte med 1-0 til Brasilien.

Paraguay drømmer om at stoppe ringe stime.

Paraguay går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Paraguay har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Chile, før Bolivia satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chile, der satte sig igennem med 0-1.

Colombia v Paraguay Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Colombia senest mødte Paraguay. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Colombia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Colombia67% chance for at banke Paraguay. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Paraguay udbetaler 6.50 i gevinst på oddset for en sejr. Colombia går ind til opgøret med en historik mod Paraguay, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe. Af de seneste 10 kampe mellem Colombia og Paraguay kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Flere mål i vente