Conte og Tottenham mod formsvage Everton

Såvel Everton som Spurs ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag. Everton sluttede sidste sæson som nummer 10 med 59 point. De skal i denne runde 11 af den nye sæson i Premier League op imod Tottenham. 

The Toffees lægger beslag på placeringen som nummer 10 i Premier League med 14 point for deres første 10 kampe. Differencen til Tottenham er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 9 i tabellen for 10 kampe. Bookmakernes odds indikerer, at der er tale om en forholdsvis jævnbyrdig kamp, men Everton vil være fokuserede på stillingen i Premier League. En sejr på søndag vil nemlig se dem overhale Tottenham i tabellen. 

The Toffees har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

Hvad målscoring angår, er Spurs ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton vs Tottenham.

  • Everton har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Everton har scoret i seneste 8 af 10 kampe.
  • I 6 of 8 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Tottenham har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk.

Form Everton mod Tottenham

Everton drømmer om at stoppe ringe stime.

Everton ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af West Ham, før Watford satte sig igennem med 5-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Wolves, der satte sig igennem med 2-1.

Spurs drømmer om mere.

Tottenham har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Burnley med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Manchester United. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Vitesse.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Tottenham stadig af en smule mere værdi på oddset end Everton. Bookmakerne giver Everton34% chance for at tage tre point mod Tottenham. Det svarer til, at man får 2.90 på oddset for sejr til Everton, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Tottenham betaler dig pengene 2.50 gange igen på oddset.

Everton v Tottenham Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Everton senest mødte Spurs på Goodison Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Everton går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og Tottenham. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Demarai Gray. Han er topscorer for Everton med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 0 i de seneste seks kampe.

The Lilywhites krydser til gengæld fingre for, at Heung-Min Son kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.