Christian Eriksens Inter fastholder grebet om Serie A mod bundprop

Top møder bund når Inter skal teste formen af mod Crotone til en kamp i Serie A på Stadio Ezio Scida. Crotone indtager en 20. plads med 18 point efter 33 kampe. Inter har 79 point og er på en 1. plads i tabellen.

Positionen i tabellen står endnu ikke helt mål med håbet for Crotone, mens Inter drømmer om at bevare deres nuværende formkurve. På Stadio Ezio Scida har førstnævnte mulighed for at bytte rollerne rundt den kommende lørdag. Om ikke andet for en dag.

Crotone håber på frisk start.

Den nuværende stime af 3 point ud af 18 mulige for Crotone er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Crotone tabte 2-1 til Udinese, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Sampdoria for senest at agere den ene part i en en underholdende 4-3 sejr mod Parma.

Efter en serie af elendige præstationer på hjemmebane i denne sæson – 1 sejr og 5 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Crotone passe på ikke at blive massakreret den kommende lørdag.

Inter inde i god stime.

Inter vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Inter delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod SSC Napoli, hvorefter de noterede i en 1-1 uafgjort mod Spezia for senest at agere den ene part i en 1-0 sejr mod Verona.

Inter har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

Crotone vs Inter h2h

Head-2-Head

Inter skal udvide overlegen historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 6-2 tilbage i januar 2021 i Serie A. I 3 af de seneste 5 opgør mellem Crotone og Inter var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. Inter har haft et stærkt greb om Crotone på det seneste og vandt 3 af de 5 foregående møder i Serie A.

  • Crotone har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Crotone har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Crotone har tabt i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • Crotone har indkasseret mål i seneste 38 af 40 kampe.
  • Inter er ubesejret i de seneste 17 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Inter har scoret i seneste 44 af 46 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Inter kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Crotone giver 12.00 for en sejr, uafgjort betaler 6.50 retur, mens Inter giver 1.18 på oddset.