London-opgør på Selhurst Park når Palace tager imod Arsenal

Begge parter går ind til kampen den kommende onsdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Crystal Palace er placeret som nummer 13 i tabellen med 44 point efter 36 kampe. Arsenal indtager en 9. plads i stillingen med 55 point.

Arsenal går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i Premier League.

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Crystal Palace fik en en 2-0 gevinst mod Sheffield United, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod Southampton mens den seneste kamp resulterede i en 3-2 sejr mod Aston Villa.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra The Eagles vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

Arsenal drømmer om mere.

Arsenal går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 3 sejre i de seneste 6 kampe. Arsenal seneste 3 kampe byder på en kedelig 0-0 kamp med Villarreal i Europa League, en 3-1 sejr mod West Brom og senest en 1-0 sejr mod Chelsea .

The Gunners har på udebane taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på onsdag.

The Eagles vs Arsenal h2h

Uafgjort er blevet en vane

Hverken Crystal Palace eller Arsenal formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

Stats and facts for Crystal Palace and Arsenal.

  • Crystal PalaceCrystal Palace har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Crystal PalaceCrystal Palace har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Crystal PalaceI 4 of 6 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Crystal PalaceDer er scoret imod Crystal Palace i de seneste 5 af 7 kampe.
  • ArsenalArsenal har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • ArsenalArsenal har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • ArsenalArsenal er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • ArsenalArsenal har scoret i seneste 9 af 11 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Crystal Palace giver 6.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.60 retur, mens Arsenal giver 1.47 på oddset.