Crystal Palace mod Arsenal i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Crystal Palace byder The Gunners op til dans den kommende mandag på Selhurst Park stadion.

Crystal Palace indtager en plads som nummer 12 i tabellen med 34 point efter 29 kampe. På de 29 runder Arsenal har afviklet, har de indsamlet 54 point og ligger nummer 4 i stillingen.

Crystal Palace har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til Arsenal i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Arsenal har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 8 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Arsenal.

 • Crystal Palace scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • Crystal Palace har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Crystal Palace i de seneste 3 kampe
 • Arsenal vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Arsenal har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace har har ikke vundet i 17 af 19 seneste kampe mod Arsenal
 • I 8 af de seneste 9 kampe Crystal Palace har spillet mod Arsenal har begge hold scoret
 • Crystal Palace har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod Arsenal
 • I 7 ud af 9 seneste Crystal Palace kampe mod Arsenal var antallet af mål over 3.5
 • I 8 ud af 10 seneste Crystal Palace kampe mod Arsenal var antallet af mål over 2.5

Form Crystal Palace mod Arsenal

Crystal Palace bøjer sig ikke

Crystal Palace virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Wolves, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Manchester City, hvorpå Everton blev besejret 4-0.

The Gunners inde i god stime.

Arsenal har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leicester med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Aston Villa.

Crystal Palace v Arsenal Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Crystal Palace senest mødte Arsenal på Emirates Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Crystal Palace møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Arsenal kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Crystal Palace og Arsenal ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Selhurst Park.

Crystal Palace mod Arsenal – Formstærke spillere

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Bukayo Saka været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende mandag, skyldes det, at The Gunners håber, at han kan bygge på mod Crystal Palace. Sidstnævnte håber til gengæld på Wilfried Zaha til at videreføre den form, som har bragt ham 3 mål i hans seneste seks kampe.