Crystal Palace mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Crystal Palace byder Arsenal op til dans på mandag på Selhurst Park stadion.

Crystal Palace var berettiget tilfredse med begivenhederne i den første runde af denne helt nye Premier League-sæson, da de straks sikrede sig den første sejr. Nu gælder det om at følge op.

Arsenal fik, hvad de håbede på i deres første kamp i sæsonen, da de klarede premieren med bravour og satte tre point på kontoen.

Crystal Palace har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede ti mål. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Arsenal kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Vores tip

  • 13 af Crystal Palace’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • I de seneste 3 Arsenal kampe, har summen af mål været over 4.5
  • Arsenal scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe
  • I de seneste 3 Arsenal kampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 Arsenal kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Crystal Palace mod Arsenal

Crystal Palace ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Fulham. Herefter var de oppe imod Nottingham Forrest i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sheffield United, som blev nedlagt med 0-1. Crystal Palaces prioritet for denne sæson vil være at holde sig væk fra nedrykningszonen, samtidig med at agere udfordrer til en plads i den øverste halvdel af Premier League. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede seks mål.

Arsenal virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Wolverhampton, der blev nedlagt 5-0. Herefter spillede de 1-1 mod Manchester City, hvorpå Nottingham Forrest blev besejret 2-1. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for Arsenal, som går efter at udfordre i titelkampen. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Arsenal to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ti mål.

Crystal Palace vs Arsenal – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Crystal Palace, når de skal i aktion mod Arsenal. Tyrick Mitchell får en fridag fra Crystal Palace-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Nathan Ferguson sidder over for Crystal Palace i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Arsenal – indbyrdes historik

Crystal Palace har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Arsenal. I det seneste opgør mellem disse to løb Arsenal med de tre point i en 4-1 kamp, der blev spillet på Selhurst Park den 19 marts 2023. Crystal Palace går til kampen mod Arsenal med en 2-5-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Crystal Palace og Arsenal blev der scoret mindst tre mål. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Arsenal.

Crystal Palace mod Arsenal Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Martin Oedegaard været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på mandag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod Crystal Palace. Sidstnævnte håber til gengæld på Eberechi Eze til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Crystal Palace vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Arsenals seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Crystal Palace opererer med et snit på 1.5 mål i disse dueller, mens Arsenal ligger på 1.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.