Crystal Palace i ny målfest mod Aston Villa

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Crystal Palace byder The Villans op til dans på lørdag på Selhurst Park stadion. Crystal Palace er placeret som nummer 10 i tabellen med 16 point efter 12 kampe. Aston Villa ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 13 point ovenpå deres 12 opgør. 

The Villans går ind til kampen mod The Eagles på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Crystal Palace har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange. 

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Aston Villa.

  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Aston Villa har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Aston Villa har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Aston Villa har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Aston Villa har scoret i seneste 13 af 15 kampe.

Form Crystal Palace mod Aston Villa

Crystal Palace inde i god stime.

Crystal Palace vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Crystal Palace er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-0 over Manchester City samt Wolves. Serien blev dog bremset mod Burnley i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3.

Aston Villa i miserabel form.

Resultaterne har været direkte elendige for Crystal Palace i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Aston Villa har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-4 af West Ham. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Southampton, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Brighton.

Crystal Palace v Aston Villa Indbyrdes historik

Aston Villa trak det korteste strå, da Crystal Palace vandt en 3-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 3-0 sejr The Villans noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace 47% chance for at banke Aston Villa. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod The Villans udbetaler 3.45 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Aston Villa, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Aston Villa. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 2 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Conor Gallagher når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for The Eagles, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Danny Ings har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Aston Villa, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.