Crystal Palace mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa står overfor Crystal Palace på søndag i et Premier League møde på Selhurst Park.

Crystal Palace har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Aston Villa kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Crystal Palace er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson. Crystal Palace tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Aston Villa har indtil videre præsteret 20 sejre og otte uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Crystal Palace scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i Premier League
  • Crystal Palace scorede i deres seneste 11 hjemmekampe i Premier League
  • Crystal Palace scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 9 hjemmekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i Premier League
  • Aston Villa scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 10 kampe
  • Aston Villa scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe i Premier League

Form Crystal Palace mod Aston Villa

Crystal Palace ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Fulham. Herefter var de oppe imod Manchester United i en kamp, der sluttede 4-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Wolverhampton, som blev nedlagt med 1-3. Crystal Palace vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Selhurst Park, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 17.

Bare ét point forhindrer Aston Villa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 2-0 mod Brighton og Olympiacos. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod Liverpool. Aston Villa vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Crystal Palace opnåede to sejre og syv point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 26 ind.

Crystal Palace vs Aston Villa – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Aston Villa med på Selhurst Park.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Aston Villa – indbyrdes historik

Crystal Palace sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Aston Villa. Med sejre på 3-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Crystal Palace ser Aston Villa uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Crystal Palace vandt tre opgør, mens Aston Villa sejrede seks gange.

Aston Villa scorede i deres seneste 8 opgør mod Crystal Palace i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Aston Villa fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Crystal Palace mod Aston Villa Spiltips

Det har været en god sæson for Selhurst Park, der lige nu står på 13 mål i ligaen og Crystal Palace håber på skarpretteren igen, når de møder Aston Villa.

Crystal Palace høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Aston Villas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på en mål, mens Aston Villa landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.