Crystal Palace mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace har fordel af hjemmebane på Selhurst Park, når Aston Villa kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

De har ikke ligefrem fået en stor start på Premier League sæsonen, da Crystal Palace blot har formået at høste ét point i de første to runder. Runde tre skulle meget gerne indbringe noget mere.

Aston Villa har set begge sider af mønten allerede i denne sæson, om man så må sige. De har åbnet den nye Premier League kampagne med tre point, og er på udkig efter at fordoble antallet af point i tredje runde.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Aston Villa præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Aston Villa.

  • Crystal Palace har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Aston Villa scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Aston Villa vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Crystal Palace mod Aston Villa

De seneste tre kampe har for Crystal Palace givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Manchester United med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-2 mod Arsenal. Deres seneste opgør, mod Liverpool, indbragte et point i en1-1 kamp.En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Crystal Palace, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League.Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 5mål, men lukkede også 2 ind.

Aston Villa har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Bournemouth, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Everton.Aston Villa drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 7.

Crystal Palace vs Aston Villa – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Aston Villa.

Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland og James McArthur er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Aston Villa med på Selhurst Park.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Crystal Palace.

Matty Cash, Diego Carlos, Philippe Coutinho og Kortney Hause bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa synes at have et godt øje til Crystal Palace, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.57 på Aston Villa til at vinde igen.

Crystal Palace høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.Crystal Palace har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på Selhurst Park. Aston Villa scorede kampens første kasse 4 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Aston Villa snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Crystal Palaces sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.