Crystal Palace mod Bournemouth – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Crystal Palace har fordel af hjemmebane på Selhurst Park, når Bournemouth kommer forbi den kommende onsdag til et opgør i Premier League.

Crystal Palace er placeret som nummer 12 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 16 point til samlingen. Bournemouth har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 14 runder.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Bournemouth præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Crystal Palace er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson.

Bournemouth har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace var i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • I de seneste 7 Bournemouth udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Bournemouth’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 6 af Bournemouth’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Crystal Palace mod Bournemouth

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 2-1 mod Everton og Luton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod West Ham. Crystal Palace præsterede kun én sølle sejr på Selhurst Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede otte ind.

Bournemouth er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-3 over Newcastle samt Sheffield United. Serien blev dog bremset mod Aston Villa i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 18 mål og scorede selv otte.

Crystal Palace noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede seks mål, men indkasserede også fem selv.

Crystal Palace vs Bournemouth – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Bournemouth.

Eberechi Eze, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi, Dean Henderson og Nathan Ferguson er blandt de fem spillere, som mangler for Crystal Palace på onsdag.

Bournemouth må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Lloyd Kelly, Max Aarons, Alex Scott, Tyler Adams, Emiliano Marcondes, Ryan Fredericks og Tyler Adams, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Bournemouth – indbyrdes historik

Crystal Palace har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League-regi. Bournemouth var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Crystal Palace i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 2-0, 2-0 og 2-0 i disse tre opgør. Crystal Palace plejer at være ok med at møde Bournemouth, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Selhurst Park.

Crystal Palace scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League. I fem af de tidligere ti kampe mellem Crystal Palace og Bournemouth scorede begge hold.

Crystal Palace mod Bournemouth Spiltips

Odsonne Edouard har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Crystal Palace satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Bournemouth kigger til gengæld mod Dominic Solanke i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i Premier League.

Crystal Palace vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Bournemouth præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Crystal Palace formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Selhurst Park.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Crystal Palace har et gennemsnit på to mål i de opgør, har Bournemouth et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Bournemouth spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.