Crystal Palace mod Brentford i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace tager imod Brentford på Selhurst Park i runde 2 på lørdag i Premier League. Crystal Palace sluttede sidste sæson som nummer 14 med 44 point. De skal i denne 2 af den nye sæson i Premier League op imod Brentford.

Crystal Palace håber at komme på tavlen i anden runde af Premier League, efter at en uheldig åbning efterlod dem tomhændede. Brentford opnåede, hvad de håbede på i deres første kamp i Premier League, hvor de kunne sætte tre point på kontoen for sæsonens første sejr. En sæson med nedrykningskamp må formodes at være på dagsordenen for Brentford, der håber på forbliven i ligaen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace vs Brentford.

  • Crystal Palace har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Crystal Palace vs Brentford

Crystal Palace fik sløj start

Crystal Palace vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har The Eagles i deres forgange tre kampe noteret sig et 3-1 nederlag mod Arsenal, et 2-0 nederlag mod Liverpool og senest et 3-0 nederlag mod Chelsea.

Brentford tilfreds med sæsonåbning

Brentford rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brentford i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod Bournemouth, en 2-0 sejr mod Swansea og senest en 2-0 sejr mod Arsenal.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Brentford som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 2.75, mens en udesejr kaster odds 2.80 af sig.

Crystal Palace v Brentford Indbyrdes historik

Som nyt hold i Premier League er det således første gang, at Brentford møder The Eagles på dette niveau.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Zaha, der altid er en giftig herre for Crystal Palace. 

Brentford krydser til gengæld fingre for, at Sergi Canos kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.