Crystal Palace mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Selhurst Park på tirsdag er en duel imellem hjemmeholdet Crystal Palace og gæsterne fra Brentford.

Crystal Palace er nummer 13 i tabellen med 4 point efter 4 kampe, mens Brentford rangerer som nummer 9 med 5 point efter 4 kampe.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Brentford kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Brentford.

  • Crystal Palace har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 9 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 23 af de seneste 25 udekampe
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Brentford har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Brentford har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe

Form Crystal Palace mod Brentford

I deres seneste tre kampe formåede Crystal Palace først at banke Aston Villa med 3-1. Herefter nedlagde de også Oxford med 0-2, inden stimen stoppede mod Manchester City, der vandt en 4-2 sejr.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Crystal Palace går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Crystal Palace vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Selhurst Park, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 3 ind og scorede selv 8.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Fulham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Colchester, inden de senest spillede 1-1 mod Everton.Brentford vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Crystal Palace vs Brentford – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford på tirsdag.

Tyrick Mitchell, Wilfried Zaha, Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland og James McArthur er blandt de 6 spillere, som mangler for Crystal Palace den kommende tirsdag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på tirsdag møder Crystal Palace.

Pontus Jansson, Sergi Canos, Ethan Pinnock og Kristoffer Vassbakk Ajer bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Brentford – indbyrdes historik

Hverken Crystal Palace eller Brentford formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace48% chance for at banke Brentford. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod Brentford udbetaler 3.65 i gevinst på oddset for en sejr.Crystal Palace vandt 0 af deres foregående 4 kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.45 i skrivende stund.

Crystal Palace høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag.Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Crystal Palace. Begge scorede også i 8 af de seneste 10 udekampe for Brentford.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Crystal Palaces seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.