Crystal Palace mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton gæster Selhurst Park på torsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Crystal Palace.

Crystal Palace er nummer 15 i tabellen med 17 point efter 17 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 9 med 26 point efter 17 kampe.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Brighton er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Brighton præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Crystal Palace er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson. Crystal Palace har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Brighton har indtil videre præsteret syv sejre og fem uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. Brighton kiksede med at holde buret rent i deres seneste 21 kampe.

Vores tip

  • Crystal Palace har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 10 af Crystal Palace’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace tabte deres seneste 4 hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Brighton scorede i 61 af deres seneste 63 kampe
  • Brighton scorede i 39 af deres seneste 41 udekampe
  • Brighton har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 10 af Brighton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret

Form Crystal Palace mod Brighton

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 1-2 mod Bournemouth og Liverpool. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Manchester City. Crystal Palace er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede to uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fire.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Burnley, før de sejrede 1-0 mod Marseille. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Arsenal. Brighton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv otte.

Brighton noterede sig ni point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også seks selv.

Crystal Palace vs Brighton – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende torsdag igen skal i kamp.

Odsonne Edouard, Sam Johnstone, Jefferson Lerma, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Brighton med på Selhurst Park.

I værste fald må Brighton finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Tariq Lamptey, Ansu Fati, Adam Webster, Pervis Estupinan, Solly March og Julio Enciso, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Brighton – indbyrdes historik

Crystal Palace har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Brighton. I det seneste opgør mellem disse to løb Brighton med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Selhurst Park den 15 marts 2023. Crystal Palace går til kampen mod Brighton med en 2-5-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

Brighton scorede i deres seneste 6 opgør mod Crystal Palace i Premier League. De seneste møder mellem Crystal Palace og gæsterne fra Brighton har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Crystal Palace mod Brighton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Odsonne Edouard, der viser god form for Crystal Palace. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Brighton.Gæsterne krydser fingre for Joao Pedro til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Crystal Palace høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Brighton to sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Crystal Palace har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Brighton et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst to gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.