Crystal Palace mod Burnley i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Crystal Palace byder Burnley op til dans på lørdag på Selhurst Park stadion.

Crystal Palace indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 29 point efter 26 kampe. På de 26 runder Burnley har afviklet, har de indsamlet 20 point og ligger nummer 18 i stillingen.

Burnley går ind til kampen mod Crystal Palace den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Burnley vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål i e kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Burnley.

 • Crystal Palace scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke vundet deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Burnley i 11 af de seneste 13 udekampe
 • Burnley tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Burnley uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 6 Crystal Palace hjemmekampe mod Burnley var summen af mål under 3.5
 • I 5 ud af 6 seneste Crystal Palace hjemmekampe mod Burnley var antallet af mål under 2.5
 • Crystal Palace har har ikke vundet i de 4 seneste kampe i træk mod Burnley
 • Crystal Palace har scoret imod i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Burnley
 • Crystal Palace har tabte i 3 af 4 seneste kampe mod Burnley

Form Crystal Palace mod Burnley

Crystal Palace drømmer om mere.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Brentford sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Chelsea fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Watford blev nedlagt med 4-1.

Burnley inde i god stime.

Burnley har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Brighton, som blev slået 0-3, før de sejrede 1-0 over Tottenham.

 

Crystal Palace v Burnley Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Crystal Palace senest mødte Burnley i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 3-3 pointdeling. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace 53% chance for at banke Burnley. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Burnley udbetaler 3.95 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Crystal Palace og Burnley bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 2 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Crystal Palace og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Selhurst Park i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Conor Gallagher. Han har vist flaget for Crystal Palace med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.