Crystal Palace mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Burnley kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Crystal Palace er placeret som nummer 15 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 25 point til samlingen. Burnley har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 19 efter 25 runder.

Burnley fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Crystal Palace bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Crystal Palace har vundet seks sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Crystal Palace indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

Burnley har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt 18 nederlag i Premier League. Burnleys seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • I 11 af de seneste 13 kampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i de seneste 13 kampe i Premier League
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 16 af de seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 28 af de seneste 30 kampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 20 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 18 af de seneste 19 udekampe i Premier League

Form Crystal Palace mod Burnley

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-1 og 1-3 mod Brighton og Chelsea. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Everton. Crystal Palace vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede ni og lukkede 11 mål ind.

Burnley har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Fulham, hvorefter de mod Liverpool tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Arsenal, der vandt 0-5. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

Crystal Palace opnåede 11 point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ti og lukkede otte mål ind. Burnley sikrede sig to sejre fra ni scorede mål og syv indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem otte point til kontoen.

Crystal Palace vs Burnley – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Burnley med på Selhurst Park.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Sander Berge og Maxime Esteve er ikke tilgængelige for Burnley på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Burnley – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Crystal Palace med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Selhurst Park den 4 november 2023. Crystal Palace har været en smule mere succesfuld i end Burnley i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Crystal Palace sig ganske givet til et gensyn.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Burnley og Crystal Palace.

Crystal Palace mod Burnley Spiltips

Zeki Amdouni virker til at være i anstændig form for Burnley, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Crystal Palace, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Eberechi Eze, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Crystal Palace høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Burnley sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Burnleys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Burnley snittede en mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Burnley spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.