Chelsea tager Porto-succes med til Selhurst Park

Crystal Palace har deres på det tørre, når de tager imod Chelsea i Premier League. Med dén tryghed i ryggen kan de roligt gå efter at forbedre positionen, når de byder op til London-opgør den kommende lørdag. The Eagles er placeret som nummer 13 i tabellen med 38 point efter 30 kampe. The Blues indtager en 5. plads i stillingen med 51 point.

The Eagles fortsætter pointhøsten.

Crystal Palace vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Deres seneste tre kampe gav først The Eagles et 4-1 nederlag mod Tottenham, herefter fulgte en 1-0 sejr mod West Brom, mens de i den seneste kamp spillede 1-1 uafgjort mod Everton.

Palace kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste hjemmekamp en stor mundfuld for dem.

Chelsea fortsætter pointhøsten.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Chelsea en 2-0 sejr mod Sheffield United, herefter fulgte et 5-2 nederlag mod West Brom, mens de i den seneste kamp fik en en 2-0 gevinst mod FC Porto i Champions League.

Chelsea har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende lørdag.

Crystal Palace vs Chelsea h2h

Head-2-Head

En duel Chelsea ofte vinder

The Blues vandt 4-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Stamford Bridge i oktober 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Chelsea plejer at være glade for at møde Crystal Palace, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • I 11 of 13 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Chelsea har ikke indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.