Crystal Palace mod Chelsea i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal teste formen af mod Crystal Palace på lørdag, når de mødes i Premier League på Selhurst Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 24 kampe afviklet er Crystal Palace placeret nummer 12 i stillingen med 26 point. Der er 21 points forskel til Chelsea, der som nummer 3 har samlet 47 point sammen.

Crystal Palace har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Chelsea i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Blues ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Chelsea.

 • Der er scoret imod Crystal Palace i 12 af de seneste 14 kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Crystal Palace har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Chelsea har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
 • Chelsea scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
 • Chelsea vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace har scoret imod i de seneste 15 kampe i træk de har spillet mod Chelsea
 • Crystal Palace har tabte i de 8 seneste kampe i træk mod Chelsea
 • Crystal Palace har har ikke vundet i de 8 seneste kampe i træk mod Chelsea
 • I 8 ud af 10 seneste Crystal Palace kampe mod Chelsea var antallet af mål over 2.5
 • I 7 ud af 9 seneste Crystal Palace hjemmekampe mod Chelsea var antallet af mål under 3.5

Form Crystal Palace mod Chelsea

Crystal Palace drømmer om mere.

Crystal Palace ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Hartlepool med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Norwich. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Brentford.

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

Chelsea går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Brighton, før de nedlage Tottenham med 2-0. Mod Plymouth blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Crystal Palace v Chelsea Indbyrdes historik

Crystal Palace endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Chelsea i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 4-1. Bookmakerne giver Crystal Palace 17% chance for at tage tre point mod Chelsea. Det svarer til, at man får 6.00 på oddset for sejr til The Eagles, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Chelsea betaler dig pengene 1.60 gange igen på oddset. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Chelsea. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Crystal Palace og Chelsea hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Selhurst Park i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Conor Gallagher. Han har vist flaget for Crystal Palace med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Chelsea har til gengæld forhåbninger om, at Mason Mount kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.