Everton taber aldrig til Crystal Palace

Crystal Palace har fordel af hjemmebane på Selhurst Park, når Everton kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Som nummer 14 har Crystal Palace formået at skrabe 16 point sammen for 15 kampe. Med 18 point har The Toffees for 15 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 12 i Premier League.

Både Crystal Palace og Everton har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er The Eagles ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Toffees ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Everton.

  • Crystal Palace har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • Everton har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Everton har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.

Form Crystal Palace mod Everton

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

The Eagles er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Crystal Palace har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Aston Villa, før Leeds satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester United, der satte sig igennem med 1-0.

Everton håber på frisk start.

Everton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Brentford. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-4 til Liverpool, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Arsenal.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Crystal Palace44% chance for at tage tre point mod Everton. Det svarer til, at man får 2.25 på oddset for sejr til The Eagles, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Everton betaler dig pengene 3.30 gange igen på oddset.

Crystal Palace v Everton Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Crystal Palace senest mødte The Toffees på Goodison Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Crystal Palace møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 0-5-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Everton. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor Crystal Palace og Everton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Selhurst Park.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Conor Gallagher. Han er topscorer for Crystal Palace med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Everton krydser til gengæld fingre for, at Demarai Gray kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.