Crystal Palace mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Selhurst Park den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Crystal Palace og gæsterne fra Everton.

Crystal Palace er nummer 10 i tabellen med 15 point efter 11 kampe, mens Everton rangerer som nummer 16 med 11 point efter 11 kampe.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Everton præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Crystal Palace har vundet fire sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League.

Everton kigger på tre sejre, samt to uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League.

Vores tip

  • 10 af Crystal Palace’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Everton har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 7 Everton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Everton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 5 af Everton’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 Everton udekampe, har summen af mål været under 3.5

Form Crystal Palace mod Everton

Crystal Palace har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Newcastle tabte de 4-0, Tottenham også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Crystal Palace formåede at vinde 0-2 over Burnley. Crystal Palace har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Selhurst Park. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede fem og indkasserede seks mål.

Everton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 3-0 over West Ham samt Burnley. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Everton to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ti og scorede syv mål.

Crystal Palace tog 11 point fra deres seneste fem opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet tre sejre af sig efter seks mål scoret og to indkasseret. Everton scorede fire mål og indkasserede selv ni i deres foregående fem opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejr og fire point.

Crystal Palace vs Everton – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Everton.

James Tomkins, Dean Henderson, Michael Olise og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Everton med på Selhurst Park.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Crystal Palace.

Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Everton – indbyrdes historik

Everton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 17 indbyrdes opgør mod Crystal Palace. Hverken Crystal Palace eller Everton formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Everton synes at have et godt øje til Crystal Palace, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Everton fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Crystal Palace mod Everton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jordan Ayew ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Everton sætter deres lid til, at Dominic Calvert-Lewin kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Crystal Palace høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Everton sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Evertons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Everton landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.