Crystal Palace mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace byder velkommen til Fulham i Premier League på mandag på Selhurst Park.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Fulham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Crystal Palace har vundet 5 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Fulham har indtil videre præsteret 5 sejre og 4 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Fulham.

  • Crystal Palace har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Crystal Palace’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I de seneste 6 Crystal Palace hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 11 af Fulham’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 Fulham udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Fulham scorede i 11 af deres seneste 12 kampe

Form Crystal Palace mod Fulham

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod West Ham satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 0-0 mod Newcastle. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Nottingham Forrest. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Selhurst Park. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 10 mål.

Fulham har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Everton, hvorefter de mod Manchester City tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 1-2. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fulham kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 10 mål.

Crystal Palace vs Fulham – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Fulham.

James McArthur, Nathan Ferguson, Chris Richards og Jack Butland er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Fulham med på Selhurst Park.

Fulham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Neeskens Kebano og Manor Solomon, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Crystal Palace. Hverken Crystal Palace eller Fulham formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace49% chance for at banke Fulham. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Fulham udbetaler 3.38 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace går til kampen mod Fulham med en 4-2-2 statistik for deres seneste 8 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 8 indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Fulham fandt begge vej til netmaskerne 4 gange.

Crystal Palace mod Fulham Spiltips

Wilfried Zaha fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Premier League for Crystal Palace. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Aleksandar Mitrovic i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Fulham.

Crystal Palace vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Fulham vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Crystal Palace holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Fulham præsterede et rent i 1 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Fulham snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Crystal Palaces sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i 8 af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.6 mål.