Crystal Palace mod Leeds i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace indtager en plads som nummer 14 i tabellen med 37 point efter 32 kampe. På de 32 runder Leeds har afviklet, har de indsamlet 33 point og ligger nummer 16 i stillingen.

De går ind til kampen på Selhurst Park som favoritter, og Crystal Palace har udsigt til at skabe lidt afstand til Leeds i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Leeds.

  • Crystal Palace scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Crystal Palace i de seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 24 af de seneste 26 udekampe
  • Leeds har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Leeds

Form Crystal Palace mod Leeds

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Leicester, før Chelsea satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Newcastle, der satte sig igennem med 1-0.

Leeds bøjer sig ikke

Leeds virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Wolves, der blev nedlagt 2-3. Herefter spillede de 1-1 mod Southampton, hvorpå Watford blev besejret 0-3.

Crystal Palace v Leeds Indbyrdes historik

Et væddemål på Leeds til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Crystal Palace var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i November 2021 og 2-0 i February 2021. Crystal Palace møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-2 for deres seneste 3 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 34 fortæller os, hvor Crystal Palace og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Selhurst Park.

Crystal Palace mod Leeds – Hold øje med…

Det har indtil videre været en god sæson for Wilfried Zaha, der er oppe på flotte 11 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og Crystal Palace håber, at han finder den form frem igen mod Leeds. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Wilfried Zaha til at finde vej til netmaskerne her.