Crystal Palace mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace skal op imod Leeds på Selhurst Park på søndag i en spændende Premier League duel.

Crystal Palace er nummer 17 i tabellen med 6 point efter 7 kampe, mens Leeds rangerer som nummer 12 med 9 point efter 7 kampe.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Leeds præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Crystal Palace kan blot fremvise en enkelt sejr efter 7 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 3 nederlag.

Leeds kigger på 2 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Leeds.

  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i de seneste 9 hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Crystal Palace scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 15 af de seneste 17 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Leeds har spillet, har begge hold scoret

Form Crystal Palace mod Leeds

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Brentford, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Newcastle, før de desværre tabte med 1-2 til Chelsea. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Crystal Palace går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 6 ind.

Leeds har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Everton blev det 1-1, hvorefter Brentford viste sig for stærke og sejrede 5-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Aston Villa. Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Crystal Palace vs Leeds – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leeds den kommende søndag.

Nathaniel Clyne, Joachim Andersen, Nathan Ferguson, Jack Butland og James McArthur er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Leeds med på Selhurst Park.

Leeds har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Adam Forshaw og Stuart Dallas bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Leeds – indbyrdes historik

Hverken Crystal Palace eller Leeds formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.06, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace49% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 3.37 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace vandt 2 af deres foregående 10 kampe mod Leeds, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Wilfried Zaha viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Crystal Palace bør bringe ham i spil mod Leeds. Sidstnævnte ankommer med Rodrigo, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

Crystal Palace høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Leeds sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Crystal Palace holdt kun rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Leeds præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Leeds snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Crystal Palaces sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som Leeds spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål undervejs i processen.