Palace passer på Liverpools omstillinger

Den første kamp i runde 14 af Premier League spilles på Selhurst Park lørdag eftermiddag. Her er Liverpool på besøg hos Crystal Palace i en kamp, som dommer Jonathan Moss har fået fornøjelsen af at passe fløjten i. Jürgen Klopps mesterhold kaster 1.52 af sig på oddset for en sejr, mens Palace betaler 6.50 på oddset for en gevinst i en kamp, hvor man, efter alt at dømme, kan være sikker på én ting: mål.

De to klubber har ikke spillet 0-0 siden 1994, og har i mellemtiden stået overfor hinanden 21 gange. Dén kamp blev afviklet på Anfield. På Selhurst Park i London skal vi tilbage til april 1980 for at finde deres seneste nulløsning mod hinanden. Læg dertil, at Crystal Palace ikke har holdt rent bur siden sæsonens første spilledag og mål skulle være garanteret lørdag eftermiddag.

Crystal Palace passer som vanlig på stille og rolig vis deres forretning under ledelse af mere eller mindre altid rolige Roy Hodgson. De taber nogle gange. Vinder ind imellem. Er svære at nedbryde, går aldrig i panik og ligger lunt placeret på afstand af nedrykning og ikke gode nok til at bryde ind i top syv. Og er altid en hård modstander, hvad Tottenham fik at smage sidste søndag.

Liverpool generobrede førstepladsen med den flotte sejr i midtugens fremragende kamp mod Tottenham, og de bliver på dén plads med bare remis på Selhurst. De går selvfølgelig efter mere, men ved også, at Palace normalt er velorganiserede. Liverpools seneste fire udekampe sluttede alle 1-1. Et lignende udfald i London vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Flere interessante tips