Crystal Palace mod Liverpool i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

The Reds skal teste formen af mod Crystal Palace den kommende søndag, når de mødes i Premier League på Selhurst Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Crystal Palace indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 24 point efter 21 kampe. På de 21 runder Liverpool har afviklet, har de indsamlet 45 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Crystal Palace har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Liverpool i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Liverpool.

 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 10 af de seneste 11 kampe
 • Crystal Palace scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
 • Crystal Palace har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Liverpool scorede i 45 af deres seneste 47 kampe
 • Liverpool har ikke tabt 34 af 36 af deres seneste kampe
 • Liverpool har ikke vundet deres seneste 3 udekampe
 • Der er scoret imod Liverpool i 6 af de seneste 8 kampe
 • Crystal Palace har scoret imod i de seneste 17 kampe i træk de har spillet mod Liverpool
 • Crystal Palace har tabte i 11 af 12 seneste kampe mod Liverpool
 • Crystal Palace har har ikke vundet i 11 af 12 seneste kampe mod Liverpool
 • I 7 ud af 8 seneste Crystal Palace hjemmekampe mod Liverpool var antallet af mål over 2.5
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Crystal Palace har spillet mod Liverpool har begge hold scoret

Form Crystal Palace mod Liverpool

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod West Ham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Millwall, inden de senest spillede 1-1 mod Brighton.

The Reds fortsætter pointhøsten.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Arsenal, før de bankede Brentford med 3-0. Senest blev Arsenal nedlagt i en 0-2 sejr.

Crystal Palace v Liverpool Indbyrdes historik

Liverpool blæste fuldstændig The Eagles omkuld med sejre på 3-0 og 2-0 i deres seneste møder i Premier League. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace17% chance for at banke Liverpool. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod The Reds udbetaler 1.58 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Liverpool, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Crystal Palace og Liverpool var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Crystal Palace og Liverpool hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Selhurst Park i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Conor Gallagher. Han har vist flaget for Crystal Palace med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Liverpool har til gengæld forhåbninger om, at Mohamed Salah kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 16 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.