Crystal Palace mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace tager på hjemmebanen Selhurst Park imod Liverpool, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Liverpool er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 34 point sammen på deres første 15 kampe. Crystal Palace er 16 point efter i stillingen med 15 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 14 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Crystal Palace er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool kigger på ti sejre, samt fire uafgjorte såvel som en nederlag i Premier League. Liverpool er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Crystal Palace har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i deres seneste 36 kampe
  • I de seneste 11 udekampe i træk Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i deres seneste 18 udekampe
  • Liverpool har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i de seneste 11 udekampe

Form Crystal Palace mod Liverpool

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Luton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod West Ham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Bournemouth, som satte sig igennem med 0-2. Crystal Palace har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Selhurst Park. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede seks og indkasserede ni mål.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev LASK nedlagt 4-0, hvorpå Fulham blev fejet til side med 4-3. Senest gik formen ud over Sheffield United, der blev slået med 0-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede ti mål.

Crystal Palace opnåede en sejre og tre point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv seks ind.

Crystal Palace vs Liverpool – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Liverpool.

Eberechi Eze, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi, Dean Henderson og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Liverpool med på Selhurst Park.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Joel Matip, Diogo Jota, Alisson Becker, Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Liverpool – indbyrdes historik

Crystal Palace har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Liverpool. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Crystal Palace og Liverpool fandt sted i februar 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Udeholdet Liverpool rejser til kampen mod Crystal Palace med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Liverpool og Crystal Palace.

Crystal Palace mod Liverpool Spiltips

Odsonne Edouard har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Crystal Palace satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Liverpool kigger til gengæld mod Mohamed Salah i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Premier League.

Crystal Palace høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Liverpool scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Crystal Palace var først på pletten i tre af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Crystal Palace presterte 0.6 mål i gjennomsnitt, mens Liverpool presterte 2.8 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.7 mål i disse kampe.