Crystal Palace mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Crystal Palace og Liverpool går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Selhurst Park.

Crystal Palace er nummer 12 i tabellen med 26 point efter 23 kampe, mens Liverpool rangerer som nummer 8 med 35 point efter 22 kampe.

Liverpool fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Crystal Palace bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Liverpool er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Liverpool præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Crystal Palace har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Liverpool kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Liverpool.

  • Crystal Palace har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 12 af Crystal Palace’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Crystal Palace’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 7 Liverpool kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Liverpool’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Liverpool scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 7 af de seneste 9 udekampe

Form Crystal Palace mod Liverpool

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-1 mod Manchester United, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Brighton. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Brentford. Crystal Palace var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for tre mål, men indkasserede samtidig ni.

I deres seneste tre kampe formåede Liverpool først at banke Everton med 2-0. Herefter nedlagde de også Newcastle med 0-2, inden stimen stoppede mod Real Madrid, der vandt en 2-5 sejr. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Crystal Palace vs Liverpool – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Liverpool. Tyrick Mitchell får en fridag fra Crystal Palace-truppen, da han sidder ude med karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Liverpool med på Selhurst Park.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Liverpool – indbyrdes historik

Crystal Palace har ikke vundet en eneste af de seneste 11 opgør mod rivalerne Liverpool. Hverken Crystal Palace eller Liverpool formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace21% chance for at banke Liverpool. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Liverpool udbetaler 1.73 i gevinst på oddset for en sejr. Liverpool vandt ni af deres seneste ti opgør mod Crystal Palace, og bookmakerne giver odds 1.73 på ny sejr til Liverpool.

Liverpool scorede i deres seneste 19 opgør mod Crystal Palace i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Liverpool fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Crystal Palace mod Liverpool Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er James Tomkins ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Liverpool sætter deres lid til, at Cody Gakpo kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Crystal Palace har set fem af deres seneste 10 kampe i Selhurst Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i syv Liverpools seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Crystal Palace presterte 0.7 mål i gjennomsnitt, mens Liverpool presterte tre mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.