Crystal Palace mod Man City i Premier League runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Man City skal teste formen af mod Crystal Palace den kommende mandag, når de mødes i Premier League på Selhurst Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med 33 point efter 28 kampe er Crystal Palace at finde på plads 11 i Premier League. Man City halter efter med 69 point for 28 kampe og ligger før kampen på plads 1 i tabellen.

Crystal Palace halter efter Man City i stillingen med et to-cifret antal point. Der er dog stadig masser af prestige i at besejre førerholdet i Premier League, og hjemmeholdet har stadig brug for point til deres eget regnskab.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Man City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 9 mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Man City.

 • Crystal Palace har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Manchester City scorede i deres seneste 25 kampe
 • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
 • Manchester City vandt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Manchester City i de seneste 4 udekampe
 • Crystal Palace har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod Manchester City
 • Crystal Palace har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod Manchester City
 • I 8 ud af 9 seneste Crystal Palace hjemmekampe mod Manchester City var antallet af mål under 3.5
 • Crystal Palace har tabte i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Manchester City
 • I 14 ud af 16 seneste Crystal Palace kampe mod Manchester City var antallet af mål over 1.5

Form Crystal Palace mod Man City

Crystal Palace vanskelige at nedbryde

Crystal Palace ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Burnley. Herefter var de oppe imod Stoke i en kamp, der sluttede 2-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Wolves, som blev nedlagt med 2-0.

Man City fortsætter pointhøsten.

Man City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 4-1 over Peterborough samt Manchester United. Serien blev dog bremset mod Sporting CP i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Crystal Palace v Man City Indbyrdes historik

Crystal Palace havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i octubre 2021 i Premier League. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Man City, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Man City. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Crystal Palace og Man City ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Selhurst Park.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Wilfried Zaha. Han har vist flaget for Crystal Palace med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Man City har til gengæld forhåbninger om, at Riyad Mahrez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 10 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.