Crystal Palace mod Man Utd i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace indtager en plads som nummer 13 i tabellen med 45 point efter 37 kampe. På de 37 runder Man Utd har afviklet, har de indsamlet 58 point og ligger nummer 6 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 8 mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Man Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Man Utd.

 • Crystal Palace har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
 • Crystal Palace har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Der er ikke scoret imod Crystal Palace i de seneste 5 hjemmekampe
 • Crystal Palace vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 11 udekampe
 • Manchester United tabte deres seneste 5 udekampe
 • Der er scoret imod Manchester United i 12 af de seneste 14 kampe
 • Manchester United har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Manchester United har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace har har ikke vundet i 17 af 19 seneste kampe mod Manchester United
 • Crystal Palace har har ikke vundet i de 9 hjemme seneste kampe i træk mod Manchester United
 • Crystal Palace har scoret imod i 10 af de senest 12 kampe mod Manchester United
 • Crystal Palace har tabte i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Manchester United
 • I 7 ud af 9 seneste Crystal Palace hjemmekampe mod Manchester United var antallet af mål under 3.5

Form Crystal Palace mod Man Utd

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod Watford satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Aston Villa. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod Everton.

Man Utd drømmer om at stoppe ringe stime.

Man Utd har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Chelsea, før de sejrede 3-0 mod Brentford. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod Brighton.

Crystal Palace v Man Utd Indbyrdes historik

Man Utd sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i December 2021 i Premier League. Crystal Palace møder Man Utd med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Man Utd kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Crystal Palace og Man Utd hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 38. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Selhurst Park i vente.

Crystal Palace mod Man Utd – Formstærke spillere

Han har hamret 18 mål ind så langt i turneringen og Cristiano Ronaldo stod desuden for 6 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Crystal Palace.