Manchester Citys vej til titlen gør stop i London hos Palace

The Sky Blues ankommer til kampen på Selhurst Park den 1. maj kl. 13:30 i 34 runde i Premier League som kæmpefavoritter mod The Eagles, idet formen halter gevaldigt hos hjemmeholdet. Som nummer 13 i stillingen har Crystal Palace indsamlet 38 point efter 32 kampe. Med 77 point har The Citizens for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 1.

Det er snart nogle runder siden, at The Eagles senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Manchester City.

The Eagles håber på frisk start.

Crystal Palace går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først The Eagles i en 1-1 uafgjort mod Everton, herefter fulgte et 4-1 nederlag mod Chelsea, mens de i den seneste kamp led et et 2-1 away nederlag mod Leicester.

Crystal Palace kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste hjemmekamp en stor mundfuld for The Eagles.

Manchester City inde i god stime.

The Sky Blues vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I The Sky Bluess 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Aston Villa,
hvorefter fulgte en 1-0 sejr mod Tottenham, mens de senest udspilede PSG 2-1 i Champions League.

Med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som Manchester City. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet den kommende lørdag.

Crystal Palace vs Manchester City h2h

Head-2-Head

En duel Manchester City ofte vinder

Manchester City vandt 4-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i januar 2021 i Premier League. Der er næsten mål-garanti, når Crystal Palace møder Manchester City, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. The Sky Blues plejer at være glade for at møde The Eagles, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Manchester City har vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 10 af 11 udebane kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Eagles giver 10.50 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens Manchester City giver 1.33 på oddset.