Crystal Palace mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester City kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

På en tredjeplads i tabellen har Manchester City opnået 67 point på de første 30 afviklede runder. Crystal Palace samlede 30 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 14 i Premier League stillingen af sig.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Manchester City har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også seks mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Crystal Palace har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City kigger på 20 sejre, samt syv uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League. Manchester City har ramt en seriøst god formkurve, der siger 15 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Crystal Palace i 20 af de seneste 22 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 9 kampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i Premier League
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 23 kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 14 kampe i Premier League
  • Manchester City scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 11 udekampe
  • Manchester City vandt 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Crystal Palace mod Manchester City

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Luton, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Nottingham Forrest, før de desværre tabte med 1-0 til Bournemouth. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også otte ind.

Manchester City virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Newcastle, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Arsenal, hvorpå Aston Villa blev besejret 4-1. Manchester City har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 13 mål og indkasserede seks på deres vej.

Crystal Palace opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 18 ind.

Crystal Palace vs Manchester City – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucouré, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Manchester City med på Selhurst Park.

Manchester City har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Mateo Kovacic og Josko Gvardiol bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City er ubesejret mod Crystal Palace i de sidste 4 indbyrdes opgør. Hverken Crystal Palace eller Manchester City formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Manchester City synes at have et godt øje til Crystal Palace, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Manchester City og Crystal Palace.

Crystal Palace mod Manchester City Spiltips

Det har været en strålende sæson for Phil Foden så langt, da han har formået at banke flotte 18 kugler i kassen. Formen er også anstændig med seks garn i de seneste seks kampe, og Manchester City sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Crystal Palace. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Phil Foden på oddset til komme på tavlen igen.

Crystal Palace vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt ni af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Manchester Citys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Manchester City landede et snit på to mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.