Crystal Palace mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace tager imod Manchester City på Crystal Palace’s stadion i runde 27 den kommende lørdag i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 31 point og ti pladser.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Crystal Palace er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson.

Manchester City har indtil videre præsteret 18 sejre og fire uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Manchester City tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Manchester City.

  • Crystal Palace har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 12 af Crystal Palace’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Crystal Palace’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 kampe
  • Manchester City scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • 10 af Manchester City’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Manchester City vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Crystal Palace mod Manchester City

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Brentford, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Liverpool, før de desværre tabte med 1-0 til Aston Villa. Crystal Palace præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Crystal Palace’s stadion. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede to mål.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Bournemouth nedlagt 1-4, hvorpå Bristol City blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Newcastle, der blev slået med 2-0. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Crystal Palace vs Manchester City – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Manchester City. Tyrick Mitchell får en fridag fra Crystal Palace-truppen, da han sidder ude med karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er blandt de to spillere, som mangler for Crystal Palace den kommende lørdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Crystal Palace. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Crystal Palace’s stadion.

Crystal Palace mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Crystal Palace. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Crystal Palace går til kampen mod Manchester City med en 2-3-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Crystal Palace og Manchester City.

Crystal Palace mod Manchester City Spiltips

Det er en stærk sæson Selhurst Park har gang i med foreløbig 27 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Manchester City.

Crystal Palace opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i fem af disse. De led fire nederlag i denne serie. Manchester City nappede fem sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede to uafgjort og led tre nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Manchester City to sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Crystal Palace opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens Manchester City ligger på 1.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.