Manchester United skal hævne nederlag på Selhurst Park

Selvom de spiller ude på Selhurst Park er Manchester United stadig store favoritter til at komme hjem med alle tre point mod The Eagles. Crystal Palace er placeret nummer 13 i stillingen med 33 point for 26 kampe. 17 point foran efter 26 kampe ligger Manchester United nummer 2.

I deres nuværende form vil Manchester United sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Crystal Palace.

The Eagles inde i god stime.

Crystal Palace vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I The Eagles’ 3 seneste kampe har de været ude for et 3-0 nederlag mod Burnley, hvorpå fulgte en 2-1 sejr mod Brighton for senest at præstere ender med 0-0 uafgjort mod Fulham.

The Eagles kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv hjemme ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Crystal Palace.

Manchester United bøjer sig ikke.

The Red Devils har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe bankede Manchester United Newcastle 3-1, hvorefter de spillede en kedelig 0-0 kamp med Real Sociedad i Europa League for senest at spille en kedelig 0-0 kamp med Chelsea.

The Red Devils har leveret solide præstationer på udebane med 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på onsdag.

Crystal Palace vs Manchester United h2h

The Red Devils trak det korteste strå, da The Eagles vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Manchester United noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Manchester United har haft et stærkt greb om Crystal Palace på det seneste og vandt 7 gange i 10 foregående kampe i Premier League.

  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Manchester United ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 20 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 3.5.