Crystal Palace mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester United står overfor Crystal Palace den kommende mandag i et Premier League møde på Selhurst Park.

Crystal Palace har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Crystal Palace er noteret for ti sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Manchester United har indtil videre præsteret 16 sejre og seks uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League. Manchester United scorede mindst én gang i deres 16 forudgående kampe.

Vores tip

  • Crystal Palace scorede i deres seneste 10 hjemmekampe i Premier League
  • Crystal Palace scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • Crystal Palace scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 20 kampe
  • I 13 af de seneste 15 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i deres seneste 15 kampe i Premier League
  • I de seneste 8 udekampe i træk Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret

Form Crystal Palace mod Manchester United

Crystal Palace er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-2 og 2-0 over West Ham samt Newcastle. Serien blev dog bremset mod Fulham i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 14 og indkasserede ti mål.

Manchester United går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 3-3 pointdeling mod Coventry, før de nedlage Sheffield United med 4-2. Mod Burnley blev der delt i porten i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 11 mål.

Crystal Palace opnåede to sejre og syv point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 22 ind.

Crystal Palace vs Manchester United – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på mandag igen skal i kamp.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er blandt de syv spillere, som mangler for Crystal Palace den kommende mandag.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Andre Onana i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Manchester United – indbyrdes historik

Crystal Palace vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på mandag. Crystal Palace går til kampen mod Manchester United med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Crystal Palace scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Manchester United i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Manchester United fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Crystal Palace mod Manchester United Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Bruno Fernandes, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i de seneste seks kampe i Premier League for Manchester United. Hans sæsontotal i Premier League siger ti mål. Med fem mål i seks kampe for Crystal Palace i Premier League, er Jean-Philippe Mateta også en spiller, der er værd at holde øje med.

Crystal Palace vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i ni af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Crystal Palace har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Manchester United et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.