Crystal Palace mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace tager imod Manchester United på Selhurst Park i runde 7 den kommende onsdag i Premier League.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Manchester United har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også seks mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur seks gange.

Crystal Palace har vundet seks sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United kigger på 12 sejre, samt to uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Manchester United er noteret for 5 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Manchester United.

  • Der er scoret imod Crystal Palace i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Crystal Palace var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Manchester United scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Manchester United har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Manchester United vandt deres seneste 7 kampe
  • Manchester United var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe

Form Crystal Palace mod Manchester United

Crystal Palace har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-4 af Tottenham, før Southampton satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chelsea, der satte sig igennem med 1-0. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede seksmål, men lukkede også 11 ind.

Manchester United har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Everton nedlagt 3-1, hvorpå Charlton blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Manchester City, der blev slået med 2-1. Manchester United blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Crystal Palace vs Manchester United – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Manchester United. Tyrick Mitchell får en fridag fra Crystal Palace-truppen, da han sidder ude med karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er blandt de to spillere, som mangler for Crystal Palace den kommende onsdag.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Manchester United – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Crystal Palace med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Manchester United synes at have et godt øje til Crystal Palace, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.80 på Manchester United til at vinde igen.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Crystal Palace og Manchester United blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Crystal Palace og Manchester United.

Crystal Palace mod Manchester United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jordan Ayew ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Manchester United sætter deres lid til, at Marcus Rashford kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Crystal Palace vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Manchester United landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Manchester United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.