Crystal Palace mod Newcastle i Premier League runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace har fordel af hjemmebane på Selhurst Park, når Newcastle kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Det er sidste sæsons nummer 14 med med 44 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 12 i denne runde 9 i Premier League. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 45 point. Med en placering som nummer 14 i stillingen har Crystal Palace samlet 8 point efter 8 kampe. På 3 point befinder Newcastle sig rangeret som nummer 19 for 8 afviklede kampe. The Magpies går ind til kampen mod The Eagles på lørdag med håbet om at hale ind på The Eagles i stillingen i Premier League

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace vs Newcastle.

  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 15 af 17 kampe.

Form Crystal Palace vs Newcastle

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

The Eagles er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Crystal Palace på udkig efter en sejr. Mod Brighton spillede de 1-1, før de også delte point med Leicester i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod Arsenal.

Newcastle drømmer om at stoppe ringe stime.

Newcastle er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Newcastle har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Watford, hvorefter de mod Wolves tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Tottenham, der vandt 2-3.

Crystal Palace v Newcastle Indbyrdes historik

Newcastle tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Crystal Palace noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Magpies sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Crystal Palace møder Newcastle med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Newcastle kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Odsonne Edouard. Han har vist flaget for The Eagles med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

The Magpies har til gengæld forhåbninger om, at Callum Wilson kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.