Crystal Palace mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Newcastle kommer til Selhurst Park til et opgør i Premier League på onsdag, håber Crystal Palace at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Crystal Palace har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Newcastle kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. De måtte finde sig i 19 scoringer imod, eller et snit på 1.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Crystal Palace er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle har indtil videre præsteret 15 sejre og fem uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League. Newcastle scorede mindst én gang i deres 14 forudgående kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Crystal Palace i 21 af de seneste 23 kampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 14 af deres seneste 16 kampe i Premier League
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 kampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i deres seneste 13 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Newcastle i 22 af de seneste 24 udekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • 11 af Newcastle’s seneste 13 kampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form Crystal Palace mod Newcastle

Crystal Palace har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-4 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Liverpool, som blev slået 0-1, før de sejrede 5-2 over West Ham. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 15 og indkasserede 12 mål.

Newcastle er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Everton, før de bankede Fulham med 0-1. Senest blev Tottenham nedlagt i en 4-0 sejr. Newcastle vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 14 mål.

Crystal Palace opnåede en sejre og fire point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 26 ind.

Crystal Palace vs Newcastle – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Newcastle med på Selhurst Park.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Newcastle-truppen, er Sandro Tonali i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Newcastle – indbyrdes historik

Crystal Palace har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Newcastle. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 4-0 kamp, der blev spillet på Selhurst Park den 21 oktober 2023. På trods af en 4-0 sejr til Newcastle i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Crystal Palace vandt to kampe og Newcastle vandt fire opgør.

Crystal Palace scorede ikke et eneste mål i deres seneste 4 Premier League opgør mod Newcastle. De seneste møder mellem Crystal Palace og gæsterne fra Newcastle har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

Crystal Palace mod Newcastle Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Alexander Isak, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne syv gange i de seneste seks kampe i Premier League for Newcastle. Hans sæsontotal i Premier League siger 17 mål. Med fem mål i seks kampe for Crystal Palace i Premier League, er Jean-Philippe Mateta også en spiller, der er værd at holde øje med.

Crystal Palace høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende onsdag. Crystal Palace åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Newcastle har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Newcastle snittede en mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.