Crystal Palace mod Newcastle United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace skal op imod Newcastle United på Selhurst Park på lørdag i en spændende Premier League duel.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Newcastle United har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også to mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur otte gange.

Crystal Palace er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle United har indtil videre præsteret ti sejre og otte uafgjorte samt en nederlag i Premier League. Newcastle United tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Newcastle United.

  • Der er scoret imod Crystal Palace i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Crystal Palace var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Newcastle har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
  • I de seneste 8 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Newcastle har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • 7 af Newcastle’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål

Form Crystal Palace mod Newcastle United

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 1-0 mod Southampton og Chelsea. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Manchester United. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede seksmål, men lukkede også ti ind.

Newcastle United har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Sheffield Wednesday. De svarede stærkt igen mod Leicester, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-0 over Fulham. Newcastle United præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Crystal Palace vs Newcastle United – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Newcastle United. Tyrick Mitchell får en fridag fra Crystal Palace-truppen, da han sidder ude med karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er blandt de to spillere, som mangler for Crystal Palace på lørdag.

Newcastle United ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Crystal Palace.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett, Jonjo Shelvey og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Newcastle United – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Crystal Palace og Newcastle United senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Selhurst Park. Bookmakerne har Newcastle United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 4.33, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace23% chance for at banke Newcastle United. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle United udbetaler 1.91 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace vandt tre af deres foregående ti kampe mod Newcastle United, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Crystal Palace og Newcastle United blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Crystal Palace og Newcastle United.

Crystal Palace mod Newcastle United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jordan Ayew ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Newcastle United sætter deres lid til, at Chris Wood kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Crystal Palace høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Newcastle United sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Newcastle Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Newcastle United snittede 0.7 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Newcastle United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.