Crystal Palace mod Norwich i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich den kommende tirsdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Crystal Palace vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Crystal Palace indtager en plads som nummer 12 i tabellen med 20 point efter 18 kampe. På de 18 runder Norwich har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Både Crystal Palace og Norwich har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er The Eagles ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Norwich.

 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Crystal Palace scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Norwich har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 11 af de seneste 12 udekampe
 • Norwich tabte deres seneste 3 kampe
 • Norwich ikke scoret i 7 af deres seneste 9 udekampe
 • Crystal Palace har har ikke tabt i 7 af 8 seneste kampe mod Norwich
 • I 5 ud af 6 seneste Crystal Palace kampe mod Norwich var antallet af mål under 2.5
 • Crystal Palace har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Norwich
 • I 5 ud af 6 seneste Crystal Palace kampe mod Norwich var antallet af mål under 3.5
 • Crystal Palace har scoret imod i 6 af de senest 8 kampe mod Norwich

Form Crystal Palace mod Norwich

Crystal Palace fortsat skidt kørende.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod Everton satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Southampton. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Tottenham.

Norwich fortsætter skuffende resultater.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Manchester United, før Aston Villa satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 0-5.

Crystal Palace v Norwich Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Crystal Palace senest mødte Norwich på Carrow Road. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Crystal Palace møder Norwich med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-1 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Af de seneste 8 kampe mellem Crystal Palace og Norwich kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Crystal Palace og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på Selhurst Park i vente.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Conor Gallagher. Han er topscorer for Crystal Palace med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Norwich krydser til gengæld fingre for, at Teemu Pukki kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.