Crystal Palace mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest byder velkommen til Crystal Palace i Nottingham Forrest på lørdag på Selhurst Park.

Nottingham Forrest går ind til runde 8 som nummer 9 i Nottingham Forrest tabellen med 11 point på kontoen. Med syv runder bag dem har Crystal Palace samlet otte point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Nottingham Forrest kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Crystal Palace præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Nottingham Forrest har vundet tre sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Nottingham Forrest.

Crystal Palace kigger på to sejre, samt to uafgjorte såvel som tre nederlag i Nottingham Forrest.

Vores tip

  • Crystal Palace har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • 14 af Nottingham Forrest’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Nottingham Forrest’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 11 af de seneste 13 kampe

Form Crystal Palace mod Nottingham Forrest

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Fulham sluttede 0-0, hvorpå et 3-0 nederlag mod Manchester United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Manchester United blev nedlagt med 0-1. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ti og indkasserede syv mål.

Nottingham Forrest har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Burnley blev det 1-1, hvorefter Manchester City viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Brentford. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

Crystal Palace tog otte point fra deres seneste fire opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet to sejre af sig efter fem mål scoret og tre indkasseret.

Crystal Palace vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest den kommende lørdag.

James Tomkins, Jefferson Lerma, Matheus Franca, Michael Olise og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Nottingham Forrest med på Selhurst Park.

Nottingham Forrest ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Crystal Palace. Blandt de fraværende spillere i Nottingham Forrest-truppen, er Joe Worrall i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Danilo og Wayne Hennessey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Crystal Palace og Nottingham Forrest fandt sted i maj 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Crystal Palace vandt en af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt seks af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Crystal Palace og Nottingham Forrest.

Crystal Palace mod Nottingham Forrest Spiltips

Taiwo Awoniyi virker til at være i anstændig form for Nottingham Forrest, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Crystal Palace, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Odsonne Edouard, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Crystal Palace høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i Premier League for Crystal Palace havde over 2.5 mål. I seks af de seneste 10 udekampe for Nottingham Forrest, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Nottingham Forrest spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.