Crystal Palace mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace tager på søndag imod Nottingham Forrest i Premier League på Selhurst Park.

Crystal Palace er placeret som nummer 11 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 44 point til samlingen. Nottingham Forrest har opnået 37 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 37 runder.

Crystal Palace har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Nottingham Forrest præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Crystal Palace har vundet 11 sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret ni sejre og ti uafgjorte samt 18 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Nottingham Forrest.

  • 11 af Crystal Palace’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Crystal Palace har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 15 kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet deres seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 21 af de seneste 23 udekampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe

Form Crystal Palace mod Nottingham Forrest

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Tottenham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Bournemouth, inden de senest spillede 2-2 mod Fulham. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede fem mål.

Nottingham Forrest virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Southampton, der blev nedlagt 4-3. Herefter spillede de 2-2 mod Chelsea, hvorpå Arsenal blev besejret 1-0. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Nottingham Forrest har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Nottingham Forrest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 14 og scorede syv mål.

Crystal Palace vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Nottingham Forrest. Tyrick Mitchell behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er blandt de to spillere, som mangler for Crystal Palace på søndag.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Det er navne som Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Crystal Palace går til kampen mod Nottingham Forrest med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Crystal Palace mod Nottingham Forrest Spiltips

Eberechi Eze har tre mål i seks Premier League kampe for Crystal Palace, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Nottingham Forrest. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Taiwo Awoniyi, der har banket fem mål ind i Premier League.

Crystal Palace var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også to nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sejrede i nul af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led otte nederlag. Crystal Palace sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Nottingham Forrest var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.