Crystal Palace mod Southampton i Premier League runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace byder velkommen til Southampton i Premier League den kommende onsdag på Selhurst Park.

Som nummer 12 har The Eagles formået at skrabe 19 point sammen for 16 kampe. Med 16 point har The Saints for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Premier League.

Både Crystal Palace og Southampton har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

The Eagles har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Southampton.

  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • Southampton ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Southampton har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Southampton har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Southampton har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Form Crystal Palace mod Southampton

Crystal Palace håber på opfølger

Crystal Palace har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Leeds tabte de 1-0, Manchester United også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Crystal Palace formåede at vinde 3-1 over Everton.
 

The Saints drømmer om at stoppe ringe stime

Det er ikke helt skidt for Southampton, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Leicester, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Brighton, før de desværre tabte med 3-0 til Arsenal.

 

Crystal Palace v Southampton Indbyrdes historik

Crystal Palace tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Southampton noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Eagles sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.45, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace41% chance for at banke Southampton. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod The Saints udbetaler 2.95 i gevinst på oddset for en sejr. Crystal Palace møder Southampton med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Southampton har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Crystal Palace og Southampton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Selhurst Park.

Topscorer i form

Hold øje med Conor Gallagher når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Crystal Palace, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Che Adams har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Southampton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.