Crystal Palace mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace tager imod Southampton på Selhurst Park i runde 14 på lørdag i Premier League.

Crystal Palace er nummer 12 i tabellen med 13 point efter 11 kampe, mens Southampton rangerer som nummer 15 med 12 point efter 12 kampe.

Crystal Palace fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Southampton bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Crystal Palace har vundet 3 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Southampton kigger på 3 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Southampton.

  • I 10 af de seneste 11 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i de seneste 11 hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 12 af de seneste 14 kampe
  • Southampton har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Southampton tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 5 af de seneste 7 udekampe
  • Southampton har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe

Form Crystal Palace mod Southampton

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Leicester, før de sejrede 2-1 mod Wolverhampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-0 nederlag mod Everton. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 9 og indkasserede 8 mål.

Southampton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod West Ham, før de nedlage Bournemouth med 0-1. Mod Arsenal blev der delt i porten i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Southampton to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 4 mål.

Crystal Palace vs Southampton – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Southampton på lørdag.

Chris Richards, Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson, Jack Butland og James McArthur er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Southampton med på Selhurst Park.

I værste fald må Southampton finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Kyle Walker-Peters, Armel Bella-Kotchap, Romeo Lavia og Valentino Livramento, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Southampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Crystal Palace med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Crystal Palace går til kampen mod Southampton med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Southampton.

Crystal Palace mod Southampton Spiltips

Odsonne Edouard har været stærk for Crystal Palace i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Southampton håber, at Stuart Armstrong kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Crystal Palace høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. Southampton sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag. Crystal Palace vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Southampton præsterede 3 sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Crystal Palace har et gennemsnit på 1 mål i de opgør, har Southampton et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Crystal Palaces seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.