Crystal Palace mod Tottenham i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Crystal Palace tager imod Tottenham på Selhurst Park. Crystal Palace sluttede sidste sæson som nummer 14 med 44 point, og de tager imod Tottenham i runde 4 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 7 i Premier League med 62 point. 

Crystal Palace lægger beslag på placeringen som nummer 14 i Premier League med 2 point for deres første 3 kampe. Differencen til Tottenham er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 3 kampe. 

Bookmakerne giver Crystal Palace 22% chance for at tage tre point mod Tottenham. Det svarer til, at man får 4.50 på oddset for sejr til Crystal Palace, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Tottenham betaler dig pengene 1.88 gange igen på oddset. 

The Eagles går ind til opgøret i Premier League mod The Lilywhites i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i Premier League tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace vs Tottenham.

  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Tottenham har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Tottenham har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Tottenham har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Crystal Palace vs Tottenham

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

The Eagles går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Crystal Palace har i deres forgange tre kampe noteret sig en 0-0 uafgjort mod Brentford, et 1-0 nederlag mod Watford og senest en 2-2 uafgjort mod West Ham.

Spurs på fortsat vinderkurs.

Tottenham rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Tottenham præsterede en 1-0 sejr mod Manchester City, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod Wolves, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Watford.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Tottenham til 1.88 på oddset.

Crystal Palace v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i marts 2021 i Premier League. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Tottenham kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Conor Gallagher. Han har vist flaget for Crystal Palace med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Spurs har til gengæld forhåbninger om, at Heung-Min Son kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.