Crystal Palace mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Crystal Palace tørner sammen med rivaler Tottenham i et derby Premier League på fredag på Selhurst Park.

Crystal Palace er nummer 11 i tabellen med 12 point efter ni kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 1 med 23 point efter ni kampe.

Crystal Palace fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Tottenham bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Tottenham ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Crystal Palace har vundet tre sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League.

Tottenham har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise syv sejre og to uafgjorte frem. Tottenham scorede mindst én gang i deres 21 forudgående kampe.

Vores tip

  • Crystal Palace har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 3 af Crystal Palace’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 25 kampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 14 udekampe
  • 10 af Tottenham’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 16 af de seneste 18 udekampe

Form Crystal Palace mod Tottenham

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod Manchester United satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Nottingham Forrest. I sidste runde gik de dog ned med 4-0 mod Newcastle. Crystal Palace vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede seks og lukkede fire mål ind.

Tottenham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Liverpool nedlagt 2-1, hvorpå Luton blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Fulham, der blev slået med 2-0. Tottenham præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 16 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Crystal Palace opnåede nul sejre og nul point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv otte ind.

Crystal Palace vs Tottenham – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Tottenham på fredag.

Jeffrey Schlupp, James Tomkins, Eberechi Eze, Dean Henderson, Michael Olise og Nathan Ferguson er blandt de seks spillere, som mangler for Crystal Palace på fredag.

I værste fald må Tottenham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman, Ryan Sessegnon, Hugo Lloris og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Tottenham – indbyrdes historik

Crystal Palace har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 16 indbyrdes opgør mod Tottenham. Crystal Palace var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Tottenham i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 1-0, 4-0 og 3-0 i disse tre opgør. Udeholdet Tottenham rejser til kampen mod Crystal Palace med en rigtig skarp 7-2-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Crystal Palace og Tottenham blev der scoret mindst tre mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Tottenham og Crystal Palace.

Crystal Palace mod Tottenham Spiltips

Odsonne Edouard har tre mål i seks Premier League kampe for Crystal Palace, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Tottenham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Heung-Min Son, der har banket syv mål ind i Premier League.

Crystal Palace høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Tottenham landede et snit på 2.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.