Crystal Palace mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Selhurst Park den kommende onsdag er en duel imellem hjemmeholdet Crystal Palace og gæsterne fra Tottenham.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 10 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Tottenham er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Tottenham præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Crystal Palace har vundet 6 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe i denne sæson i Premier League.

Tottenham kigger på 9 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Premier League. Tottenham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Tottenham.

  • Der er scoret imod Crystal Palace i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Crystal Palace scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 4 af Crystal Palace’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Tottenham i 10 af de seneste 11 kampe
  • 6 af Tottenham’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Crystal Palace mod Tottenham

Crystal Palace har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Nottingham Forrest tabte de 1-0, Fulham også viste sig for stærke i en 0-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Crystal Palace formåede at vinde 0-2 over Bournemouth. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 8 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Tottenham i øjeblikket. Mod Leeds satte de sig igennem i en 4-3 sejr, før de spillede 2-2 mod Brentford. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Aston Villa. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 8 mål.

Crystal Palace vs Tottenham – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Tottenham. Tyrick Mitchell får en fridag fra Crystal Palace-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Sam Johnstone, James McArthur og Nathan Ferguson er blandt de 3 spillere, som mangler for Crystal Palace på onsdag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Crystal Palace.

Det er navne som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Tottenham – indbyrdes historik

Crystal Palace har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Tottenham. I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Tottenham besejrede Crystal Palace 3-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 2.22 på en ny sejr til førstnævnte.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Crystal Palace og Tottenham blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold til at score gav kun gevinst i 3 af de foregående 10 opgør mellem Tottenham og Crystal Palace.

Crystal Palace mod Tottenham Spiltips

Harry Kane har gang i en stærk sæson med 13 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 4kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Tottenham krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Crystal Palace den kommende onsdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Harry Kane på oddset til komme på tavlen igen.

Crystal Palace høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Tottenham præsterede blot at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 udekampe. Crystal Palace formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Selhurst Park.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Crystal Palace har et gennemsnit på 0.6 mål i de opgør, har Tottenham et snit på 1.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 7 gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Crystal Palaces seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.