Crystal Palace mod Watford i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Watford den kommende lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.72 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Selhurst Park.

Crystal Palace indtager en plads som nummer 12 i tabellen med 41 point efter 34 kampe. På de 34 runder Watford har afviklet, har de indsamlet 22 point og ligger nummer 19 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Watford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 26 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.6 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Watford.

 • Crystal Palace har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Der er ikke scoret imod Crystal Palace i de seneste 4 hjemmekampe
 • Crystal Palace tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Watford har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Watford tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 4 udekampe
 • I 10 ud af 11 seneste Crystal Palace kampe mod Watford var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 5 Crystal Palace hjemmekampe mod Watford var summen af mål under 3.5
 • Crystal Palace har scorede i 9 af de senest 11 kampe mod Watford
 • Crystal Palace har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod Watford
 • Crystal Palace har scorede i de seneste 5 hjemmekampe i træk de har spillet mod Watford

Form Crystal Palace mod Watford

Crystal Palace drømmer om mere.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Newcastle, hvorefter de opnåede 0-0 mod Leeds. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Southampton.

Watford fanget i stime af nederlag.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Brentford, før Manchester City satte sig igennem med 5-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Burnley, der satte sig igennem med 1-2.

Crystal Palace skulle bare have én spiller siddende, når de møder Watford på Selhurst Park. Crystal Palace må stille op uden Nathan Ferguson den kommende lørdag mod Watford, da han døjer med en skade. Watford ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Crystal Palace på Selhurst Park. Juan Hernández rejser ikke med Watford til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Crystal Palace v Watford Indbyrdes historik

Crystal Palace sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 4-1 tilbage i februar 2022 i Premier League. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Crystal Palace og Watford var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Crystal Palace og Watford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Selhurst Park.

Crystal Palace mod Watford – Hold øje med…

Det har indtil videre været en god sæson for Wilfried Zaha, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og Crystal Palace håber, at han finder den form frem igen mod Watford. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Wilfried Zaha til at finde vej til netmaskerne her.