Crystal Palace mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra West Ham kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

West Ham har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 22 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Crystal Palace er noteret for otte sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

West Ham har indtil videre præsteret 13 sejre og ni uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League. West Ham kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Crystal Palace i 19 af de seneste 21 kampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • 13 af West Ham’s seneste 15 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 13 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod West Ham i 19 af de seneste 20 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod West Ham i 17 af de seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 17 af de seneste 19 udekampe

Form Crystal Palace mod West Ham

Crystal Palace har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bournemouth tabte de 1-0, Manchester City også viste sig for stærke i en 2-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Crystal Palace formåede at vinde 0-1 over Liverpool. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også 11 ind.

Bare ét point forhindrer West Ham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 0-2 mod Bayer Leverkusen og Fulham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Bayer Leverkusen. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede ti mål.

Crystal Palace vs West Ham – Seneste nyt

Crystal Palace kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod West Ham med på Selhurst Park.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Lucas Paqueta og Michail Antonio, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod West Ham – indbyrdes historik

Crystal Palace har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod West Ham. Hverken Crystal Palace eller West Ham formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Crystal Palace går til kampen mod West Ham med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 13 opgør i Premier League imellem Crystal Palace og West Ham var begge hold på måltavlen. Hold øje med mål, når Crystal Palace tager imod West Ham. Begge hold til at score kom ud ikke færre end ti gange i de seneste ti opgør mellem dem.

Crystal Palace mod West Ham Spiltips

Det er en stærk sæson Selhurst Park har gang i med foreløbig 15 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for West Ham.

Crystal Palace høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Crystal Palace på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af West Hams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens West Ham snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede ti gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som West Ham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.