Crystal Palace mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton agerer værter for Crystal Palace når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Wolverhampton den kommende søndag på Selhurst Park.

Wolverhampton er nummer 11 i tabellen med fire point efter tre kampe, mens Crystal Palace rangerer som nummer 15 med tre point efter tre kampe.

Wolverhampton kommer til deres næste Wolverhampton kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Crystal Palace vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Vores tip

  • 15 af Crystal Palace’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 5 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Crystal Palace har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 23 af de seneste 25 udekampe
  • 13 af Wolverhampton’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Wolverhampton udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 3 af Wolverhampton’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål
  • 5 af Wolverhampton’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål

Form Crystal Palace mod Wolverhampton

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Arsenal, hvorefter de opnåede 1-1 mod Brentford. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-4 i opgøret mod Plymouth. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Crystal Palace, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede seks mål.

Wolverhampton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-4 til Brighton. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 0-1, før de sejrede 5-0 over Blackpool. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Wolverhampton, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv to.

Crystal Palace vs Wolverhampton – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Wolverhampton.

Matheus Franca, Will Hughes, Michael Olise og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Wolverhampton med på Selhurst Park.

Wolverhampton ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Crystal Palace på Selhurst Park.

Hee-Chan Hwang rejser ikke med Wolverhampton til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Crystal Palace mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Crystal Palace har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Selhurst Park den 25 april 2023. Crystal Palace plejer at være ok med at møde Wolverhampton, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Selhurst Park.

Crystal Palace og Wolverhampton har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Crystal Palace mod Wolverhampton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Odsonne Edouard, der viser god form for Crystal Palace. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Wolverhampton.Gæsterne krydser fingre for Hee-Chan Hwang til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Crystal Palace høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Wolverhampton to sejre til nul.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på en mål, mens Wolverhampton snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.